Der findes ikke noget, der er meget mere lækkert at unboxe end en lækker Mulberry taske eller en anden eksklusiv designervare. Det er dog også en dyr fornøjelse og en, det kan tage lang tid at spare sammen til. Derfor er det også et ønske, der for de flestes vedkommende ikke kan indfries her og nu.

Det behøver dog ikke være sådan. Nogle steder kan du nemlig finde skønne designervarer og tasker fra Mulberry på afbetaling.

Sådan handler du på afbetaling

Hvis du vil købe en taske fra Mulberry på afbetaling eller en anden lækker designervare, behøver du ikke igennem en lang godkendelsesproces. Så længe du ikke stå i RKI, kan du nemt og hurtigt få din nye taske eller tørklæde hjem til dig.

Når du vil handle, går du blot ind på en af de førende butikker, der tilbyder enten Viabill eller Klarna som afbetalingsmetode. Her lægger du din vare i kurven, som du normalt ville gøre og går til chekout. Under betalingsmetode vælger du så den afbetalingsordning, du ønsker at benytte dig af.

Derefter bliver du bedt om at indtaste dit CPR-nummer. Det bruges til at tjekke, at du ikke står i RKI eller et andet register over dårlige betalere. Du bliver muligvis også bedt om at vælge, hvor mange måneder, du gerne vil dele din betaling op i. 24 måneder er det højeste.

Når det hele er klaret, sender butikken din nye Mulberry taske, Lala Berlin tørklæde eller Max Mara frakke til dig. Betalingen får butikken fra den afdragsordning, du har valgt og du skylder således ikke webshoppen penge, men i stedet Viabill eller Klarna.

Vælg din afbetalingshastighed med omhu

Når du handler på afbetaling skal pengene naturligvis betales tilbage igen med en lille bid hver måned. Hvor mange måneder, du kan afdrage over kan variere, men typisk 6-24 måneder. Det kan således være fristende at vælge at sprede betalingen over netop 24 måneder, fordi beløbet pr. måned på den måde er så lille som muligt.

Her er det dog en god ide at tænke sig om – der kommer nemlig renter på. Det betyder, at jo længere tid du er om at betale det lånte beløb tilbage, jo dyrere bliver f.eks. din Mulberry taske. Samtidig er 24 måneder to hele kalenderår og selvom et køb af en Mulberry taske er for livet, er to år stadig lang tid at gå og betale noget tilbage i.

Har du luft i økonomien til at vælge en kortere afbetalingshastighed er det således en virkelig god ide. Du sparer både renter og din nye taske bliver hurtigere helt din egen.