L’EASY er synonym for afbetaling og lån. Det er to ydelser, der er skarp fokus på for tiden, fra bl.a. politikernes og Forbrugerombudsmandens side. Trods det negative fokus optages der hver dag et utal af lån, ligesom afbetalingskøb bliver foretaget på stribevis. Hos L’EASY har de heller ikke været synderligt berørt af den heftige debat. I artiklen vil jeg komme med nogle bud på, hvorfor afbetaling og lån, trods heftige renter og gebyrer, er et hit.

Stor interesse for afbetaling og minilån

Hos digitalafbetaling.dk har de valgt at specialisere sig i at guide danskerne omkring afbetaling og minilån. Det er et felt, der møder stor (og stigende) interesse fra især unge mennesker. Som ung kan det være svært at finde penge til det hele, hvorfor muligheden for at dele betalingen op i f.eks. 12 mindre bidder kan redde økonomien. Digitalafbetaling.dk henviser bl.a. til L’EASY, der formentlig er den største spiller inden for afbetalingsmarkedet. Hvorfor denne forhandler er værd at besøge, skal vi nok komme ind på lidt længere ned i artiklen.

Afbetaling – eller også kaldet fakturabetaling og kreditkøb – er tilsyneladende kommet for at blive. Det er interessant, nu hvor det netop forholder sig sådan, at danskerne gennemsnitligt har flere penge mellem hænderne end tidligere. Det siger snarere noget om vores forbrugsvaner end vores privatøkonomi.

Derfor strømmer kunderne til hos L’EASY

L’EASY minilån og afbetaling har i årevis været populært på det danske marked, selvom udbyderen har oplevet massiv konkurrence. Virksomheden er i bund og grund i konkurrence med alle de butikker, der tilbyder delbetaling af den ene eller anden art. Inden for elektronik og hårde hvidevarer kan der bl.a. nævnes forhandlere som Skousen, Wupti, Bilka, Proshop og mange, mange flere. Ergo er det bestemt ikke blevet lettere at tiltrække afbetalingskunder. Derfor er det interessant at se nærmere på, hvordan L’EASY egentlig adskiller sig fra andre.

Nedenfor kommer vi med nogle bud på selskabets enorme succes:

  • De har gennem humoristiske tv-reklamer skabt opmærksomhed og tillid
  • De har en meget høj kundetilfredshed (4,5 ud af 5 stjerner på Trustpilot)
  • De godkender stort set alle kreditansøgninger
  • De tilbyder overkommelige renter og gebyrer
  • De vægter gennemsigtighed og god service højt

Alt ovenstående vil du kunne opleve på leasy.dk, hvis du helt aktuelt har brug for at optage et minilån eller ønsker at købe f.eks. julegaver på afbetaling. På siden kan du bl.a. handle computere, hårde hvidevarer, kameraer og fjernsyn. Du har sågar mulighed for at shoppe køkkenmaskiner og el løbehjul. Har du ikke brug for hjælp til finansieringen, så kan du også vælge at betale varerne kontant. Dette vil vi klart anbefale.