At få besøg af en håndværker af den ene eller den anden årsag er som regel lidt af en pengesluger. Byggeprojekter er omkostningsfulde, næsten uanset hvilket projekt, man har gang i. Desuden er det svært at sikre sig, at man ikke kommer til at betale for meget for arbejdet, fordi det er svært at finde hoved og hale i de mange håndværkerfirmaer og deres forskellige tilbud. Men der findes faktisk en måde, hvorpå du kan sikre dig, at du får opgaven udført til den bedste mulige pris. Læs mere her.

Få tre byggetilbud

En potentiel pengesluger i forbindelse med byggeprojekter, er hvis man ikke formår at finde frem til den bedste pris for den givne opgave. Håndværksfirmaer er forskellige og tilbyder forskellige priser og tilbud, og der kan derfor være temmelig stor forskel i prisen fra et firma til et andet.

Men som forbruger kan det være både svært og meget tidskrævende at gennemgå og få overblik over de mange forskellige håndværkere og deres forskellige tilbud. Nogle kan måske være tilbøjelige til blot at vælge det første og bedste tilbud, fordi junglen af håndværkere er for svær at overskue. Men nu findes der en løsning på dette problem.

Løsningen består i muligheden for at få tilsendt tre tilbud på lige netop den opgave, du skal bruge håndværkerhjælp til. Det foregår via hjemmesiden Byggetilbud.net. Her er mekanismen vendt på hovedet, og du angiver således, hvilken opgave, du skal have hjælp til, hvorefter håndværkerfirmaerne melder tilbage til dig. Læs mere på Byggetilbud.net eller nedenfor.

Sådan foregår det

Det er gratis både gratis og uforpligtende at gøre brug af servicen på Byggetilbud.net. Tanken er som nævnt, at det skal blive nemmere for forbrugeren at finde frem til en kvalificeret håndværker, der kan tilbyde en god pris for opgaven.

Det finder sted ved, at du sender en beskrivelse af opgaven af sted via hjemmesiden. Kort tid herefter vil du modtage tre tilbud fra tre forskellige håndværkerfirmaer. Du kan nu gennemse tilbuddene og undersøge firmaerne nærmere. På den måde kan du finde frem til det håndværkerfirma, som kan præstere det bedste stykke arbejde til den bedste pris. Du slipper dermed både for besværet med selv at finde frem til håndværkerfirmaerne og er sikret en god pris.

Finder du ikke nogle af de tre tilbud tiltalende, kan du blot takke nej. Det er helt uforpligtende at gøre brug af servicen.