Som virksomhedsejer ved du helt sikkert, hvor besværligt det kan være, at skulle håndtere mange forskellige lønudbetalinger på én gang. Det er uagtet om virksomheden rummer 2, 20 eller 200 medarbejdere. 

Det er uhyre vigtigt, at du får sendt den rigtige løn ud, da dine medarbejdere regner med, at få udbetalt det de er blevet lovet. Du kan komme til at sende et dårligt signal, samt skabe uharmoni på arbejdspladsen, hvis den rigtige løn ikke bliver udbetalt.

Automatiserede processer gør dit liv lettere

Derfor har Dataløn udviklet et automatisk system, som gør at mange af dine manuelle processer nu kan være helt automatiske. Ikke nok med at det sparer dig for en masse unødvendig tid, så sikrer du også at dine medarbejdere er tilfredse, når man rammer den sidste hverdag i måneden. 

Manuelle processer dør også mere og mere ud, på tværs af nærmest alle administrative arbejdsopgaver. Der vil selvfølgelig altid være opgaver, som kræver manuelt arbejde. Dog kan de fleste administrative arbejdsopgaver i forbindelse med løn automatiseres, og derfor er det oplagt at bevæge sig længere væk fra det manuelle.

Ro i maven, når du laver løn 

Med det nye og automatiserede lønsystem, vil du i forbindelse med lønudbetaling altid have ro i maven. Du skal ikke længere bruge tid på manuelt at indtaste A-skat, AM-bidrag, feriepenge, pension og alt det, der ellers har givet dig hovedpine. Det betyder, at du kan fokusere på dine andre daglige arbejdsopgaver, hvor du kan udvikle din forretning yderligere.

Med alt den frigivne tid du får, kan du gøre mere for dine medarbejdere, som dermed vil arbejde endnu mere effektivt for dig. Uanset hvad er det altså en win-win situation for dig, at få implementeret et automatisk lønsystem.

Sikkerhed er nøgleordet for dine medarbejdere 

I en tid som vi er i nu, er det vigtigere end nogensinde for dine medarbejdere, at de kan være helt sikre på at få det rigtige beløb udbetalt. De har også private regninger og budgetter som de skal overholde, og derfor kan det skabe usikkerhed, hvis de får utilstrækkelig løn udbetalt.

Det vil også kunne ses i medarbejdernes arbejdsindsats, hvis de ikke føler sig sikre i det private. Vores privatliv har nemlig en stor indflydelse på, hvordan vi klarer os på arbejdet.